Телефон за поръчки без
почивен ден 0899845852
Разсадникът разполага с растения от други видове и размери които са с цени по договаряне.
производство на декоративни храсти гр. павликени ,озеленяване , цветя ,произвотство на растителност, градина , храсти , расадник , произвотство на растителност,cvetq,растения,градина двор,цветя.озеленяване , озеленяване , цветя , градина ,  градина двор,Разсадник производство на храсти,цветя,  производство на декоративни храсти , расадник ,Озеленяване , cvetq ,растения,градина двор,цветя.озеленяване Павликени,Производство на декоративни растения /дървета,храсти и цветя/,Доставка на растения за вашата градина /дървета,храсти и цветя/ бесплатно,Озеленяване и подръжка, производство на декоративни храсти гр. павликени ,цветя за градината,озеленяване на растения за градината,Производство на декоративни cvetq
© cvetia-ozeleniavane.com 2007 - 2014
Направи запитване за растението|гр. Павликени|Диян Александров|тел. 0899845852|E-Mail: didian_@abv.bg
Цветя-растения : озеленяване на градина и двор Чинар
Чинар Описание
Това дърво е известно и под имената Платан или Яблан. Той е единствен род в семейство Чинарови и включва 10 вида дървета с големи размери. Достигат височина от 30-50 метра. Само един от видовете е вечнозелен, а останалите са листопадни. Често се срещат по бреговете на реки и други влажни райони.  Короната му е с гъсто разположени листа.

Отглеждане Чинар
Студоустойчиво дърво, което понася температури до -25 градуса. Успешно се развива и в замърсени градски условия. Дървото е с много силна коренова система. Обича слънцето и трябва да се засади в дълбоки и дренирани почви.

Чинар / Platanus

Разсадник,цветя,храсти и дървета за озеленяване на градината. Чинар цена 25.00 лева
Разсадник | гр. Павликени
Доставката на поръчаните растения през on-line магазина чрез куриерска фирма еконт ще ползват -20% отстъпка от куриерската услуга.
Чинар  цена 25.00 лева